WWW-SIVUSTOT

Suunnittelemme ja toteutamme juuri omaan tarpeeseenne sopivat internet-sivustot. Suunnittelu aloitetaan yhteisellä palaverilla, jossa tarve kartoitetaan perinpohjin ja saatte esittää omat toivomuksenne. Palaverin pohjalta suunnittelemme sivuston kartan, toiminnot ja ulkoasun. Kun nämä on tehty, sivusto toteutetaan julkaisujärjestelmä-alustalle. Julkaisujärjestelmä mahdollistaa, että voitte itse tehdä sivustoonne sisältöpäivityksiä milloin tahansa, missä tahansa. Riittää että pääset nettiin. Kun sivusto on julkaistu, teille annetaan opastus julkaisujärjestelmän käytöstä.

Alfa-Tiimi käyttää Lucci-julkaisujärjestelmää, joka on moderni, monipuolinen ja helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä. Lucci-alustaa ylläpidetään koko ajan, joten voit olla varma, että sivustosi toimii eri selaimilla ja että sen tietoturva on ajan tasalla. Sivusto voidaan toteuttaa nykyajan vaatimusten mukaisesti myös responsiivisena. Responsiivisuus tarkoittaa sitä, että sivuston sisältö ja sommittelu muuttuvat sopeutuen erilaisten laitteiden kokoon. Sivut siis näkyvät aina oikein katsoitpa niitä älypuhelimella, tabletilla, läppärillä tai isolla pöytänäytöllä. Jos teille on tärkeää näkyä hyvin mobiililaitteilla, responsiivinen sivusto on ehdottoman tärkeä valinta.

Hinta alkaen 995€+alv. 

Responsiivinen design ja toteutus alk. 1495€ + alv.

Lucci-julkaisujärjestelmään liittyy 29€+alv. kuukausimaksu. Kuukausimaksulla hoidetaan ohjelmiston päivitykset, jotta teillä olisi aina toimiva ja ajanmukainen järjestelmä käytössä. Hintaan sisältyy verkkotunnus, palvelintila sekä 5kpl sähköpostilaatikoita. Sähköpostit voi olla myös muulla sähköpostipalvelimella.

Katso toteutettuja www-sivustoja täältä.

Webdesign: Alfa-Tiimi, Toteutus: Lucci